Yazıkarakuyu İlkokulu

Vizyon: Öğrenen okul modelini uygulamak için, takım ruhuna inanmış herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile bölgemizdeki ve çağdaş Türkiye’deki eş değer okullarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli, seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul olmak.

Misyon: Biz… Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların milli birer kimlik kazanmış, bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak, bir üst öğrenim kurumuna hazırlamak için varız..........

Saatler: 8:30-14.30
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: ÖĞRETMEN SERVİSİ HERGÜN ÖĞRETMENLERİMİZİ BESNİDEN ALIP OKULA GETİRMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yazikarakuyuio.meb.k12.tr

Adres - YAZIKARAKUYU KÖYÜ YAZIKARAKUYU KÜME EVLERİ NO113/1 BESNİ / ADIYAMAN

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - ADIYAMAN/BESNİYE BAĞLI yaklaşık 950 nüfuslu bir köyde bulunmaktadır.

Adres - YAZIKARAKUYU KÖYÜ YAZIKARAKUYU KÜME EVLERİ NO113/1 BESNİ / ADIYAMAN

Ulaşım HER SABAH KÖYDEN BESNİYE YOLCU TAŞIMACILIĞI YAPAN TEK ARAÇLA SAĞLANMAKTADIR.ÖĞRETMEN SERVİSİ BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Adıyamana 47 km Besni´ye 26 km uzaklıkta olup yollar asfalttır.